Details programma
Taallessen:
Optineel
Vereiste leeftijd:
Vanaf 18 Jaar
Locatie hoofdkantoor:
Cornellà in Barcelona

 

Hebt u de ambitie om voetbalcoach te worden?

De voetbalacademie van Barcelona kan u helpen om uw doel te bereiken door u een breed scala aan programma’s aan te bieden speciaal ontworpen voor coaches en technici die hun technische kennis willen ontwikkelen met technische en praktische training.

In de vijf jaar sinds haar oprichting, heeft de academie meer dan 3.000 coaches en meer dan 10.000 voetballers opgeleid.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare programma´s

  • Cursussen voor coaches (21 maanden, 18 maanden, 12 maanden, 3 maanden, 1 maand, 2 weken, 1 week of 1 dag): theorie- en praktijklessen + accommodatie in residentie + taallessen (optioneel) +activiteiten en excursies (optioneel). 

 

Deze specialistische cursussen duren tussen de 1 dag en 21 maanden en zijn ontwikkeld om trainingsmethodologieën te ontwikkelen gebaseerd op de beste teams van de stad.

Programma’s staan open voor kandidaten van 16 jaar en ouder en zijn gericht op alle jongeren die interesse hebben om een professionele voetbalcoach te worden.

De academie in Barcelona heeft partnerschapsovereenkomsten met federaties, clubs en organisaties uit de voetbalwereld, wat de coaches in staat stelt om trainingsmethoden en technieken te ontwikkelen die worden gebruikt door teams van het kaliber van FC Barcelona.

Alle cursussen worden gegeven door professionele trainers met ruime ervaring op alle niveau´s.

Trainers zullen praktische ervaring krijgen in het basisvoetbal met teams uit het netwerk van Barcelona, waar ze uit de eerste hand de werkmethoden van deze teams zullen leren.

Evenals dit biedt de voetbalacademie, om de coaching trainingen aan te vullen, algemene of gespecialiseerde taalcursussen met een context van voetbalwoordenschat.

In de vrije tijd organiseert de academie tal van activiteiten en optionele excursies die de deelnemers in staat zullen stellen om de stad Barcelona te leren kennen.

 

Klantervaringen

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector