Zelf zoeken

Hier zijn een aantal belangrijke vragen om uzelf te stellen voordat u uw zoektocht naar een kamp begint:

 1. Welk land heeft mijn voorkeur? Wij bieden voetbalkampen aan in Engeland, Spanje, Italië, Malta, de Verenigde Staten en Frankrijk.
 2. Wil ik dat mijn kind Engelse lessen volgt tijdens zijn/haar verblijf op het voetbalkamp? De meeste van onze kampen bieden naast de standaard voetbaltrainingen ook Engelse taallessen aan.
 3. Wil ik een high-performance kamp of een meer standaard kamp? Er zijn drie soortenkampen:
  • Standaard kampen voor jongeren die recreatief voetballen. Deze optie is ideaal voor jongeren die naast het trainen op het kamp van hun voorkeursvoetbalclub, het leren van nieuwe technieken en het verbeteren van hun vaardigheden ook willen deelnemen aan een verscheidenheid aan andere typische recreatieve zomerkampactiviteiten, zonder al hun tijd te moeten besteden aan serieuze voetbaltraining.
  • High-performance kampen die geschikter zijn voor jongeren die intensieve training willen en meer persoonlijke aandacht nodig hebben of liever worden ingedeeld met andere jongeren die hetzelfde niveau hebben (dat wil zeggen, georganiseerd op niveau en niet alleen op leeftijd).
  • Professioneel georiënteerde kampen komen tegemoet aan jongeren met de ambitie om uiteindelijk te voetballen op professioneel niveau en wellicht al lid zijn van lokale teams of clubs in hun woonplaats.

Nu zou u een beter idee moeten hebben van wat u wilt en waar u uw zoekopdracht kunt beginnen. Als u wilt kunt u gebruik maken van het Kampvergelijkingsprogramma of een van onze agenten vragen u te helpen bij uw zoektocht naar het meest ideale kamp voor uw kind.

Gebruik het kampvergelijkingsprogramma om gemakkelijk een kamp te kiezen

Wij hebben een kampvergelijkingsprogramma gemaakt waarmee u de verschillende kenmerken van alle beschikbare voetbalkampen kunt vergelijken en kunt beslissen welke uw verbeelding het meeste prikkelt.

Maar, hoe werkt het?

U kunt op één enkel scherm alle kenmerken vinden van de kampen die u kiest om te vergelijken.

 1. Stap 1: Klik op de afbeelding hieronder.
 2. Stap 2: Klik op de kampen die u wilt vergelijken en klik dan op de knop VERGELIJK.
Wilt u alle kampen in één tabel vergelijken?Vergelijk!

Vraag om Advies

Als u wilt kunt u contact opnemen met onze klantenservice om alle gratis beschikbare adviezen en nodige input die u nodig heeft te verkrijgen. Als u ons team laat weten wat u precies zoekt, kunnen zij u adviseren over de kampen die het beste passen bij de behoeften en doelstellingen van uw kind.

Weet u niet welk kamp u moet kiezen?
Wij adviseren u!
Neem contact met ons op

Meer Praktische informatie

Kampprijzen
Het verschil in prijs tussen de kampen is gebaseerd op drie belangrijke concepten: de voetbalprogramma’s, de Engelse lesprogramma’s en de groepsformatie. Hoe meer uren Engelse les en voetbaltraining, hoe hoger de prijs. Met betrekking tot de groepen, stellen de meeste kampen de groepen samen naargelang leeftijd, maar bepaalde kampen die een groot aantal terugkerende alumni hebben (kinderen die in de voorafgaande jaren al mee hebben gedaan), krijgen mogelijk een verschil in niveau binnen dezelfde leeftijdsgroep te zien. Vandaar kunnen de groepen ook worden gevormd door het afstemmen van vergelijkbaar niveau tussen de kinderen.
Meer informatie:
Prijsgids
De kampen die geen Engelse lessen aanbieden, bieden uw kind nog steeds de mogelijkheid om zijn/haar taalvaardigheid te verbeteren, aangezien alle begeleiders, voetbalcoaches en de rest van het kamppersoneel de kampen in het Engels zullen leiden. Er wordt ook Engels gesproken om met kinderen van uiteenlopende nationaliteiten te communiceren.
Meer informatie:
Voetbal en Engels
De meeste kampen hebben ook begeleiders en voetbalcoaches die Spaans spreken.