Engeland is de thuisbasis van het voetbal, waar de sport werd geboren in 1815, en sindsdien wordt het door de Britten geadoreerd. Er zijn geweldige clubs die deelnemen aan de belangrijkste competities, zoals de Champions League en de Europa League.

Veel kinderen dromen ervan om grote spelers in de Premier League, een van de belangrijkste competities in de wereld, te worden, en om te behoren tot één van zijn wereldberoemde teams, zoals onder andere Manchester, Chelsea, of Arsenal De belangrijkste clubs van Engeland organiseren elke zomer voetbalkampen. Als u wilt dat uw kind een paar weken traint zoals de professionals, terwijl ze Engels leren en maximaal genieten, kies dan een kamp in Engeland en help hen om één van hun dromen te vervullen.

Internacional players like Silva have chosen to be part of its roster due to its great history and gameplay potential. You too can choose its camp so that your child has the best summer of their life.

Training:15 or 30 uur / week
Engelse les:15 uur / week
Vereiste leeftijd:9-17 jaar
Locatie: Universidad de Manchester

If your child's passion is soccer, make their dream come true and choose the the Arsenal camp so that they have a fantastic vacation while improving their level of English.

Training:15 uur / week
Engelse les:15 uur / week
Vereiste leeftijd:10-16 jaar
Locatie:Inglaterra y
Engelse les:Geen Engels
Locatie:Liverpool

The best club in the world also has camps in England. Soccer, fun, and languages, all in one!

Training:20 uur / week
Engelse les:15 uur / week
Vereiste leeftijd:9-17 jaar
Locatie:West Sussex
Engelse les:Geen Engels
Locatie:Londres

Waaruit bestaan de voetbalkampen?

De beste Engelse voetbalclubs hebben zich verbonden met de meest prestigieuze Engelse scholen in faciliteiten van topniveau om jonge voetballiefhebbers de mogelijkheid te bieden om een ongelooflijke zomer door te brengen met het leren van alle geheimen van de sport en het verbeteren van hun taalniveau.

Deze kampen worden georganiseerd door een team van professionals die ervoor zullen zorgen dat de kinderen zich op elk moment thuis zullen voelen. De monitoren, coaches en docenten zijn ervaren en gemotiveerd, zodat de kinderen zich kunnen vermaken als nooit tevoren en deze geweldige ervaring nooit zullen vergeten.

Wanneer vinden de kampen plaats?

De kampen vinden plaats tijdens de zomermaanden. Als u wilt dat uw kind de beste schoolvakantie van zijn of haar leven heeft, spelend in het voetbalkamp van zijn of haar favoriete team, aarzel dan niet om te kiezen voor een zomer voetbalkamp.

Welk niveau is noodzakelijk om toegelaten te worden tot de kampen?

Er zijn kampen voor alle voetbalniveaus en voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar oud. Elk kamp heeft zijn eigen manier voor het organiseren van de groepen. Er zijn kampen waarin ze worden georganiseerd op leeftijd en bij andere kampen op niveau. Het is belangrijk om tijdens het selecteren van het kamp rekening te houden met de voorkeuren van uw kind, zodat het 100% aan hun verwachtingen voldoet, aangezien op elk kamp het aantal trainingsuren en het trainingsniveau variëren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen met het kiezen van het beste kamp voor uw kind.

Hoeveel trainingsuren hebben de jongeren op het kamp?

Dit hangt af van het kamp. Er zijn een aantal kampen die op een meer diepgaande manier van training zijn gericht en andere kampen die daar minder uren per week aan besteden. Het kiezen van de ene of de andere kamp is afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van uw kind; of ze vooral plezier willen hebben of dat ze voetbal serieuzer nemen en meer intensieve dagelijkse training willen hebben.

Hebben ze Engelse lessen op het voetbalkamp?

Natuurlijk, alle voetbalkampen gevestigd in Engeland bieden, in aanvulling op de training, Engelse lessen aan. Deze lessen worden uitgevoerd door erkende academies en gegeven door docenten die speciaal geselecteerd zijn om de kinderen aan te moedigen en ervoor te zorgen dat zij zoveel mogelijk leren. Bij aankomst op het kamp maken de kinderen een test om ze in het meest geschikte niveau te kunnen plaatsen.

De kinderen communiceren in het Engels met elkaar, niet alleen in de lessen, maar ook met de begeleiders, coaches en kampgenootjes van andere nationaliteiten. Op deze manier is er sprake van een totale taalonderdompeling en daardoor is hun leerproces veel effectiever.

Wat leren ze nog meer op deze kampen?

Naast het verbeteren van hun Engels en hun voetbalniveau door het leren van alle technieken en geheimen van deze sport, helpen deze kampen de kinderen om hun persoonlijkheid te vormen, de positieve aspecten van sport, werken in een team en het samenleven met mensen van een groot aantal nationaliteiten. Bovendien zorgt het feit dat ze een aantal weken van hun ouders gescheiden zijn ervoor dat ze volwassenheid en onafhankelijkheid verwerven. Ze hebben plezier, gaan door met studeren in de zomer, ontmoeten nieuwe mensen en leren over nieuwe plaatsen.

Kortom, het is een aangename ervaring waar zij van zullen genieten en die hen zal laten groeien als persoon.