Vanuit Pro-voetbalkampen willen wij u informeren over een nieuw project dat wij hebben gelanceerd. Met een formaat en structuur gelijk aan dat van de voetbalkampen, hebben wij www.pro-golfkampen.nl gecreëerd, een nieuwe website waarop wij golfkampen met taallessen op verschillende bestemmingen over de hele wereld aanbieden.

Als gevolg van de goede ontvangst die de voetbalkampen hebben gehad sinds we met het project zijn begonnen, hebben we besloten om een stukje verder te gaan en ook jonge golfers de mogelijkheid te bieden om een unieke ervaring te beleven terwijl ze hun favoriete sport uitvoeren en talen leren in het buitenland.

Wij bieden programma's van enkele weken aan om te kunnen trainen met de beste golfprofessionals, samen te leven met jongens en meisjes van verschillende nationaliteiten, Engels te leren en deel te nemen aan tal van recreatieve activiteiten, zoals excursies, spelletjes of het beoefenen van andere sporten.

Het is de beste manier om te profiteren van de schoolvakanties: sport, plezier, nieuwe vrienden, een nieuwe plek en training van de beste professionals die van deze weken een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Wat bieden de golfkampen?

 • Een programma van een aantal weken met dagelijks enkele uren golftraining bestaande uit zowel fysieke als mentale en technische training.
 • Engelse lessen aangepast aan hun niveau, waarin ze zowel hun gramamtica als communicatievaardigheden en het begrip van de taal verbeteren.
 • Veel meer activiteiten, zoals weekendexcursies, spelletjes, thema-avonden en activiteiten in het zwembad, enzovoorts.
 • Fantastische faciliteiten voor de golftraining en een professionele staf met ervaring in de omgang met kinderen.

Kortom, het is een combinatie van sport en talen samen met recreatieve activiteiten die typisch zijn voor een zomerkamp.

Met welk niveau van golf is het mogelijk een kamp bij te wonen?

De golfkampen bieden programma’s aan die zich richten op alle niveaus. Het is echter zo dat er verschillen zijn tussen de kampen. Sommige bieden intensievere programma’s dan andere. Bij de keuze voor het ene of het andere kamp is het niet zozeer belangrijk om naar de niveaus te kijken, als wel de behoeften, dat wil zeggen, of uw zoon/dochter vele uren per dag aan de sport wil besteden of in de eerste plaats plezier wil hebben en het spelen van golf niet zo serieus neemt.

Ongeacht het niveau of de behoeften en doelstellingen van de jongeren, kunnen we u een golfkamp aanbieden dat aan uw verwachtingen voldoet. Zowel voor jongeren die beginnen met golf als voor degenen die als doel hebben zich op een professionele manier op golf te richten.

Waar bevinden de golfkampen zich?

Wij bieden golfkampen aan op verschillende plekken op de wereld. Alle kampen beschikken over eersteklas faciliteiten en hebben een team van begeleiders en trainers met ruime ervaring. Het personeel is te allen tijde verantwoordelijk voor het toezicht op de jongeren en staat 24 uur per dag klaar voor alles wat ze nodig hebben. De begeleiders verblijven op dezelfde faciliteiten als de jongeren tijdens de maanden waarin de kampen plaatsvinden. Dit zijn de beschikbare bestemmingen voor de zomer van 2017:

Golfkampen in Spanje

In Spanje bieden we 2 golfkampen aan op verschillende bestemmingen:

 • Travel Sport die zijn golfkampen op verschillende bestemmingen aanbiedt, zoals Mallorca, Cáceres, Asturias, Huelva en Cádiz.
 • Het kamp Juan Carlos Ferrero in Alicante.

Golfkampen in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk bieden wij 2 opties aan:

 • Het golfkamp Exsportise, gelegen in West Sussex, een stad dichtbij Brighton.
 • Het kamp ISSOS: gelegen in St. Andrews (Schotland).

Golfkampen in de Verenigde Staten

 • Golfkamp MGT, gelegen in de stad Belgrade, in de staat Maine.
 • Golfkamp IMG, gelegen in Miami.

Andere beschikbare bestemmingen

 • Wij bieden ook golfkampen op andere bestemmingen aan, zoals Ierland, namelijk kamp Emerald in Dublin.

Hoe zijn de faciliteiten van de kampen?

De faciliteiten zijn van eersteklas niveau, zowel de plekken waar de jongeren verblijven als de golfbanen waar de trainingen worden gehouden. Vaak beschikken ze ook over een zwembad, fitnessruimte en zelfs sportvelden waar andere sporten uitgeoefend kunnen worden in de open lucht.

De accommodaties zijn normaal gesproken nabijgelegen universiteitsresidenties of appartementen.

Als uw kind een golfliefhebber is, help hem of haar dan om de beste vakantie van zijn/haar leven bij te wonen op een golfkamp met taallessen.