Details programma
Taallessen:
Spaans,Catalaans of Engels Optioneel
Vereiste leeftijd:
8-22 jaar
Dichtstbijzijnde vliegveld:
El Prat (BCN)

De voetbalacademie in Barcelona biedt een innovatief sport-educatief leerprogramma. Dit baanbrekende project is gericht op jonge voetballers vanuit de hele wereld die tussen de 8 en 25 jaar oud zijn.

Spelers kunnen deelnemen aan programma's van verschillende duur (van maximaal 3 maanden of tussen de 6 en 10 maanden) waarin zij zowel hun voetbalvaardigheden zullen verbeteren, als hun formele opleiding voort zullen zetten.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Beschikbare Programma´s 

  • Stages Programma (3 - 6 - 10 maanden) voor jongens in de leeftijd van 8 tot 18 jaar: training in Cornellá Sports Union + accommodatie in een residentie of gastgezin + onderwijs of talencursus (Engels, Spaans of Catalaans).
  • Pro Programma (3 - 6 - 10 maanden) voor jonge mannen van 18 tot 25 jaar oud. Training in de Cornellá Sport Union, accommodatie in een residentie of gastgezin + onderwijs (Engels, Spaans of Catalaans).

 

Het technische programma wordt uitgevoerd door de Cornellà Sports Union, een Catalaanse club met meer dan 50 federale teams en bijna 1.000 spelers verspreid over alle categorieën.

Spelers trainen van maandag tot en met vrijdag in specifieke coaching sessies in onze uitstekende faciliteiten. In het weekend nemen ze deel aan vriendschappelijke wedstrijden en competities.

De school neemt de verantwoordelijkheid voor de verwerking van de sportlicentie met de Catalaanse Voetbalbond en de Koninklijke Spaanse Voetbalbond, wat betekent dat studenten kunnen deelnemen aan officiële wedstrijden in heel Spanje.

In termen van het onderwijs biedt de academie studenten de mogelijkheid om cursussen Engels, Spaans of Catalaans te volgen, evenals de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten aan de prestigieuze International School of Barcelona.

Met betrekking tot de huisvesting kunnen de jonge voetballers verblijven in een volledig ingerichte residentie of in een gastgezin. In beide gevallen zal dit op een locatie in de buurt van de sportfaciliteiten van Cornellà zijn. De oudere deelnemers kunnen kiezen voor verblijf in een gedeeld appartement met twee tot vier kamers (één van deze zal worden bewoond door een begeleider die 24 uur per dag toezicht houdt).

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector