Er is geen twijfel over mogelijk dat in Spanje voetbal de koning van de sporten is. 'La Liga' is de beste clubcompetitie in de wereld en haar teams domineren de belangrijkste internationale toernooien. Voetbal is een van de handelsmerken van het land en over de hele wereld denken mensen aan Spanje als ze aan voetbal denken. Op clubniveau hebben de twee meesters van het nationale voetbal, Real Madrid en FC Barcelona, de overhand in Europa met een scala aan verschillende continentale titels in de afgelopen seizoenen. De belangrijke rol van Sevilla FC is ook vermeldenswaardig. Dit team staat met 4 kampioenschappen op de lijst van winnaars van de Europa League (voorheen UEFA Cup).

Convierte tu pasión en profesión con la ayuda de esta escuela de fútbol.

Training:15 uur / week
Taallessen:Geen Engels
Vereiste leeftijd:15-20 jaar

Alcanza tu mayor potencial como fútbolista participando en el programa de entrenamiento fisico y técnico que te ofrece esta academia.

Taallessen:Geen Engels
Vereiste leeftijd:8-22 jaar

Spaanse clubs domineren Europese competitie, maar de nationale ploeg, 'La Roja', heeft ook tal van successen behaald. Zij hebben een historische drievoudige overwinning (EK – WK - EK) behaald, iets wat nog nooit eerder bereikt is door een nationale ploeg.

Al deze buitengewone overwinningen maken Spanje een duidelijk centraal punt in de voetbalwereld en tevens een model voor landen die de vooruitgang in de sport willen boeken, en zelfs voor degenen die al een voetballende traditie hebben.

Voetbal is booming in Spanje, er zijn grote aantallen deelnemers, geweldige academies en faciliteiten evenals uitstekende coaches en monitoren die de trainingen uitvoeren. Wat zeker is, is dat de voetbalkoorts een enorm enthousiasme bij jongeren heeft gecreëerd. Zij staan te popelen om zich aan te sluiten bij de jaarlijkse specialistische voetbalacademies waar ze hun favoriete sport kunnen combineren met studeren. Onze langere semester academies maken gebruik van een systeem van sportief/academisch leren, zodat studenten hun sportieve vooruitgang kunnen ontwikkelen naast het voortzetten van hun formele opleiding.