Vanuit Pro-voetbalkampen willen wij een nieuw project aan u presenteren dat wij zijn gestart. In dezelfde lijn als de voetbalkampen, hebben wij www.pro-tenniskampen.nl gecreëerd, waarop wij tenniskampen met taallessen aanbieden op verschillende plekker op de wereld.

Gezien de goede ontvangst die de voetbalkampen hebben gekregen sinds we onze reis zijn begonnen, hebben we besloten onze horizon te verbreden en tennisliefhebbers ook de mogelijkheid te geven om enkele weken te leven op een kamp vol met training, sport en leren.

Training met professionals uit de tenniswereld om alle geheimen van de sport te leren kennen, Engelse lessen die een meerwaarde hebben voor het academische niveau van de jongeren en vooral veel plezier,

Een vakantie buitenshuis, terwijl je vrienden van verschillende nationaliteiten maakt en een geweldige tijd hebben dankzij de uitstekende activiteitenprogramma's georganiseerd door de tenniskampen.

Een welkome onderbreking voor de jongeren die na 9 maanden vroeg opstaan, haasten en studeren beloond zullen worden met deze onvergetelijke ervaring.

Als uw kind houdt van sport in het algemeen en tennis in het bijzonder, hebben wij de perfecte keuze voor u! 

Wat bieden de tenniskampen?

Op de tenniskampen zal uw kind enkele weken trainend met de beste professionals doorbrengen, die hem/haar zullen helpen zijn/haar tennisniveau te perfectioneren en bovendien zal hij/zij Engelse lessen ontvangen door erkende academies.

Taal en sport, een perfecte combinatie voor jongeren om een leuke tijd te hebben zonder studeren aan de kant te zetten.

Bovendien worden er in de kampen vele andere activiteiten uitgevoerd, zoals weekendexcursies, feestjes en een groot aanbod aan spelletjes ontworpen zodat het plezier ook buiten de lessen en training aanwezig zal zijn.

Een unieke ervaring waar jongeren van vele verschillende nationaliteiten bij elkaar komen, er vrienden gemaakt worden en passie voor sport wordt gedeeld. Ze zullen waarden zoals kameraadschap en sportiviteit leren, ze ontsnappen uit de dagelijkse routine en leren om onafhankelijker te zijn.

Met welk niveau van tennis is het mogelijk een kamp bij te wonen?

Het maakt niet uit welk niveau uw kind heeft; of hij/zij nog nooit een tennisracket heeft vastgehouden maar wil beginnen met deze mooie sport of dat hij/zij zich op een serieuze manier aan de sport wil wijden en een plek zoekt om zijn/haar techniek te perfectioneren en prestaties wil verbeteren tijdens de schoolvakantie.

De tenniskampen beschikken over programma's die zich richten op alle niveaus, in kleine groepen, en de lessen worden afgestemd op de behoeften en het niveau van elke leerling.

Veel kampen bieden ook een high performance programma aan, voor diegenen die op zoek zijn naar intensieve training en een gemiddeld-hoog niveau hebben. Deze training is vooral gericht op jongeren die zich op een professionele manier aan de sport willen wijden en het programma is in het bijzonder gefocust op de training en het perfectioneren van techniek en vaardigheden.

Waar bevinden de tenniskampen zich?

Wij bieden tenniskampen aan op verschillende plekken op de wereld. Alle kampen beschikken over eersteklas faciliteiten en hebben een team van begeleiders en trainers met ruime ervaring. Het personeel is te allen tijde verantwoordelijk voor het toezicht op de jongeren en staat 24 uur per dag klaar voor alles wat ze nodig hebben. De begeleiders verblijven op dezelfde faciliteiten als de jongeren tijdens de maanden waarin de kampen plaatsvinden. Dit zijn de beschikbare bestemmingen voor de zomer van 2017:

Tenniskampen in Spanje

In Spanje bieden wij 3 tenniskampen aan op verschillende bestemmingen:

 • Het kamp Juan Carlos Ferrero in Alicante.
 • Het  kamp SDTA Carlos Moyá in Madrid.
 • Het high performance kamp Sáchez Casal in Barcelona.

Tenniskampen in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk bieden wij 4 opties aan:

 • Het kamp CMT Learning, gelegen in Bradfield, een klein dorpje bij Londen.
 • El campamento de tenis de Exsportise, que dispone de dos sedes, una situada cerca de Cambridge y otra próxima a Brighton.
 • Het kamp  ISSOS: tevens met twee locaties, een in Cambridge en de andere in de Schotse stad St. Andrews.
 • Het tenniskamp van Berlitz gelegen in Londen.

Tenniskampen in de Verenigde Staten

 • Tenniskamp MGT, gelegen in de stad Belgrade, in de staat Maine.
 • Tenniskamp IMG, gelegen in Miami.

Tenniskamp in Frankrijk

 • Kamp ISP, gelegen  aan de Franse Rivièra, op 20 minuten van Nice.

Andere beschikbare bestemmingen:

 • Wij bieden ook tenniskampen op andere bestemmingen aan, zoals Ierland, namelijk kamp Emerald in Dublín.

Hoe zijn de faciliteiten van de kampen?

De faciliteiten van de kampen zijn van eersteklas niveau, met tennisbanen van verschillende oppervlakten en vele beschikken ook over een zwembad, fitnessruimte en zelfs sportvelden waar andere sporten uitgeoefend kunnen worden in de open lucht.

De accommodatie kan zich bevinden binnen de kampfaciliteiten of nabijgelegen universiteitsresidenties waarvan in de zomer worden geprofiteerd door de afwezigheid van studenten. De kamers en badkamers kunnen individueel of gedeeld zijn. 

Alle kampen bieden volpension. De maaltijden zijn afgestemd op de jongeren, om ervoor te zorgen dat ze de nodige energie binnen krijgen voor hun dagelijkse fysieke trainingen.

Als uw kind van tennis houdt, kies dan een tenniskamp voor hem of haar. Een avontuur vol met plezier en leren, dat uw kind niet alleen zijn/haar hele leven zal onthouden, maar ook vaker zal willen meemaken.