In de Verenigde Staten bieden wij een fantastisch voetbalkamp aan. Het is een uniek avontuur waar uw kind samen met andere jongeren kan genieten van een fantastische vakantie, terwijl ze voetballen en hun Engels verbeteren.

Dit programma wordt uitgevoerd door de elite sportacademie IMG in Florida. De academie heeft indrukwekkende faciliteiten en een team van medewerkers met ruime ervaring om ervoor te zorgen dat de jongeren het beste uit hun tijd op het kamp zullen halen.

The IMG camp organizes a camp every summer so that young soccer players can get the best out of themselves as athletes.  Physical, mental, tactical, and strategic training in top-level facilities.

Training:12 o 25 uur / week
Engelse les:Geen Engels
Vereiste leeftijd:10-18 jaar
Locatie:Florida

In de Verenigde Staten is meisjesvoetbal, in tegenstelling tot Europa, veel belangrijker dan jongensvoetbal. Tegenwoordig groeit echter de belangstelling bij mannen wel.

Als je een meisje bent, of een dochter hebt die op zoek is naar een zomer voetbalkamp, dan is IMG zonder twijfel de beste optie die u kunt kiezen.

Als je een jongen bent, kan het zijn dat IMG niet de beste optie voor een voetbalkamp is als je je technische vaardigheden wilt perfectioneren. Het is echter zonder twijfel de beste in termen van het ontwikkelen als sporter in het algemeen. IMG is een academie voor topatleten en is zeer veeleisend op fysiek niveau, aangezien het gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mannelijke en vrouwelijk topsporters. Bekende namen in de sport, waaronder tennissers Kei Nishikori en Maria Sharapova en golfspeler Paula Creamer, zijn opgeleid aan de IMG academie en zijn erin geslaagd de top van hun sportdisciplines te bereiken.

 

IMG Florida Voetbalkamp

Het IMG Florida Voetbalkamp beschikt over uitstekende faciliteiten en is de droom van elke sporter. Er zijn meer dan 20 multi-sportvelden, 50 tennisbanen, een golfbaan, een fitnessruimte en een zwembad. De accommodatie is op de campus zelf. Er is ook een academisch centrum, aangezien de jonge sporters die hier voor langere tijd studeren ook pre-universitaire lessen nemen.

Stel je de mix van culturen samen op één campus en de fantastische, inspirerende omgeving voor. Een verscheidenheid aan jonge mensen die allemaal houden van verschillende soorten sport, die profiteren van hun vakantie om te trainen op IMG en hun sportieve vaardigheden perfectioneren, hun Engelse niveau verbeteren, nieuwe vrienden van over de hele wereld maken, hun sociale vaardigheden verbeteren en onafhankelijker worden. Het is absoluut een unieke en waardevolle ervaring, ook al duurt het slechts twee weken.

Sharapova

 

Sharapova