Details kamp
Training:
20 uur / week
Engelse les:
1.15 uur/dag Engels of Frans
Vereiste leeftijd:
13-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Universidad HEC in París
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto Paris-Orly (ORY)

Het PSG voetbalkamp is gericht op jongens en meisjes tussen de 13 en 17 jaar oud die een unieke ervaring willen beleven tijdens de zomer. Op het zomerkamp krijgen ze de kans om te voetballen onder leiding van de trainers van Paris Saint-Germain, Engelse of Franse lessen te volgen en deel te nemen aan vele andere activiteiten en excursies die het kamp organiseert.

Beschikbare programma's:

  • Trainingsprogramma voor spelers
  • Trainingsprogramma voor keepers

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Kamp beoordeling

Training:
 
Engels:
 
Faciliteiten:
 
Prijzen:
 
7/10
Positief
  • Training met professionals van Paris Saint-Germain

  • Engelse of Franse lessen

  • Transfer inbegrepen in de prijs

Negatief
  • Weinig startdata

  • Excursies pas bevestigd op de eerste dag van het kamp

Het kamp wordt gehouden in de prachtige faciliteiten van de hogeschool HEC Paris (École des Hautes Études Commerciales). De residentie waar de deelnemers verblijven beschikt over eenpersoonskamers met eigen badkamer.

Professionele coaches van Paris Saint-Germain begeleiden de jongeren die deelnemen aan het kamp, en helpen hen niet alleen bij het verbeteren van hun technische en algemene voetbalvaardigheden, maar ook bij het leren van de waarden van de sport. Dit alles terwijl ze een unieke en prachtige ervaring beleven.

Evenals dit alles, kunt u, als u dat wenst, ook kiezen voor taallessen. Deze bestaan uit een uur per dag Engelse of Franse les.

Of u de taallessen nu wel of niet opneemt in het programma, de internationale omgeving van het kamp biedt de jongeren een unieke kans om hun taalvaardigheden te oefenen.Dit aangezien ze jongens en meisjes vanuit de hele wereld zullen ontmoeten en vrienden zullen maken met kinderen van verschillende nationaliteiten en culturen, die allen een passie voor voetbal delen.

Het kamp organiseert tevens excursies en recreatieve activiteiten, zodat de jongeren buiten hun voetbaltraining ook veel plezier zullen hebben.

De jongeren zullen in een veilige omgeving zijn. Alle activiteiten vinden plaats binnen de campus en de deelnemers hoeven deze alleen te verlaten wanneer ze op excursie gaan.

 

Waarom voor ons kiezen?

1
Voor onze snelle en transparante zorg
2
Voor onze ondersteuning tijdens het gehele proces
3
Voor de beste deals en onze uitgebreide ervaring in de sector