Details programma
Taallessen:
Spaans,Catalaans of Engels Optioneel
Vereiste leeftijd:
8-22 jaar
Dichtstbijzijnde vliegveld:
El Prat (BCN)

De school voorziet de jonge voetballers van alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een uitzonderlijke educatieve sportontwikkeling. Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer en het land van herkomst, zal de inschrijving in een educatief programma verplicht of optioneel zijn.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Deelnemers onder de 16 jaar

In overeenstemming met de Spaanse wet moeten alle jongeren onder de 16 jaar oud academisch onderwijs volgen. Derhalve moeten deelnemers jonger dan 16 jaar, ongeacht hun land van herkomst, worden ingeschreven in het basis- of voortgezet onderwijs, welke dan ook geschikt is.

Deelnemers boven de 16 jaar

Het is niet verplicht voor deelnemers boven de 16 om een educatief programma te volgen, hoewel het sterk aanbevolen wordt om het voor hun persoonlijke en professionele groei wel te doen. Ze kunnen worden ingeschreven in een Baccalaureaat, een online universiteit, taalcursussen (Spaans, Engels of Catalaans) of een intermediair of gevorderde sportpedagogische opleiding met specialisatie in voetbal.

Deelnemers die een visum nodig hebben

Deelnemers boven de 16 van buiten de EU met een geldig paspoort moeten zich inschrijven in een van de bovengenoemde educatieve programma's met het oog op het verkrijgen van een visum en/of verblijfsvergunning. De academie neemt de nodige processen voor de goedkeuring van de opleidingen in het land van herkomst op zich.

Er zijn twee verschillende opties voor het onderwijsprogramma:

 

 • Particuliere School (International School of Barcelona):


  De International School of Barcelona is een prestigieuze tweetalige particuliere school (de lessen worden gegeven in het Engels). Het biedt een basisopleiding op internationaal niveau en eersteklas faciliteiten in een unieke omgeving.

  De deelnemers zullen onderwijs van een hoge kwaliteit ontvangen in het basis- en middelbaar onderwijs en het Baccalaureaat, aangepast en gepersonaliseerd naar hun behoeften, waardoor de jongeren hun sportieve en educatieve ontwikkeling kunnen combineren.

 • Taalcursussen 

  Wij bieden ook officiële cursussen in het Catalaans, Spaans en Engels. De lessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag in de klaslokalen in de residentie of in centra zeer dichtbij de accommodatie.

  Alle cursussen zijn goedgekeurd door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen, een internationale standaard die het niveau van begrip en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de taal meet. Na afloop van de cursus worden certificaten aan de deelnemers toegekend. Deze certificaten zullen de studenten een internationale accreditatie voor hun talenkennis geven.

 

 

 

 1. Persoonlijk Nederlands contact
 2. Ervaring in de sector
 3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!