Details kamp
Training:
20 uur / week
Taallessen:
1.15 uur/dag Engels of Frans
Vereiste leeftijd:
13-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Universidad HEC in París
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Aeropuerto Paris-Orly (ORY)

Het technische trainingsprogramma dat wordt uitgevoerd op het kamp wordt geleid door officiële trainers van PSG. Het is gericht op jongeren van elk voetbalniveau. De trainingen worden uitgevoerd op de 11 voetbalvelden van natuurlijk gras van de campus van de HEC hogeschool in Parijs. Gedurende twee of drie ochtenden per week zullen de keepers daarnaast een gepersonaliseerde training ontvangen.

 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Voetbaltraining

De training wordt begeleid door de trainers van het voetbalkamp Paris Saint-Germain - Parijs in de faciliteiten van het desbetreffende kamp.

Trainingsplan
 • Uren training per week:
  20 uur / week
 • Vereiste leeftijd:
  13-17 jaar
 • Talen gesproken door trainers:
  French, English
 • Minimaal voetbalniveau om deel te nemen aan het kamp:
  Beginner
 • Trainingsniveaus die het kamp aanbiedt:
  Intermediate, Beginner
 • Hoe zijn de groepen georganiseerd?
  De groepen zijn georganiseerd naargelang: Level, Age
 • Aantal kinderen per groep:
  15-20
 • Aantal trainers per groep:
  1:15

Elke week vindt er 20 uur training plaats, verdeeld over twee dagelijkse sessies, van maandag tot en met vrijdag. In de eerste sessie wordt er technische en fysieke training uitgevoerd en 's middags spelen ze tactische spellen en worden er toernooien georganiseerd om al het geleerde in de praktijk te brengen.

De training wordt uitgevoerd in het Engels, hoewel de trainers ook Frans spreken.

De trainingsgroepen bestaan uit maximaal 15 tot 20 deelnemers en de training wordt uitgevoerd op natuurlijk gras.

Het team van trainers dat de dagelijkse sessies leidt komt van de voetbalacademie van PSG. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de coaching van de hoogste kwaliteit is. Zij helpen jongeren bij het leren van de vaardigheden die nodig zijn om te ontwikkelen als voetballers, maar het gaat niet alleen over technische vaardigheden. Onder begeleiding van de coaches leren de studenten de waarden tolerantie, respect en het leren te delen en samen te werken als team.

Voorafgaand aan elke training wordt er een fysieke en technische test bij de jongeren uitgevoerd, zodat hun vorderingen kunnen worden beoordeeld. De studenten ontvangen hun resultaten bij de afsluitingsceremonie.

Om de ervaring nog completer te maken, krijgt elke student een trainingskit van de Paris Saint-Germain Academie, met daarin een trainingspak, twee korte broeken, twee truien, twee paar sokken en een rugzak.

 1. Persoonlijk Nederlands contact
 2. Ervaring in de sector
 3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!