Details kamp
Training:
20 uur / week
Taallessen:
15 lessen / week
Vereiste leeftijd:
9-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Universidad de Chichester in West Sussex
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Dublin Airport (DUB)

De jongeren zullen 20 uur per week training hebben, waarin zij onder andere zullen oefenen met hun vaardigheden met de bal, schieten op doel, balbezit, dribbelen, scoren, en het spelen als team.

Ze zullen ook spelen in toernooien om wat ze hebben geleerd in de praktijk te brengen - zowel interne toernooien met hun kampgenootjes als externe toernooien met lokale teams.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Voetbaltraining

De training wordt begeleid door de trainers van het voetbalkamp Real Madrid in Engeland in de faciliteiten van het desbetreffende kamp.

Trainingsplan
 • Uren training per week:
  20 uur / week
 • Vereiste leeftijd:
  9-17 jaar
 • Talen gesproken door trainers:
  Spanish, English
 • Minimaal voetbalniveau om deel te nemen aan het kamp:
  Beginner
 • Trainingsniveaus die het kamp aanbiedt:
  Advanced, Intermediate, Beginner
 • Hoe zijn de groepen georganiseerd?
  De groepen zijn georganiseerd naargelang: Age
 • Aantal kinderen per groep:
  15-20
 • Aantal trainers per groep:
  1

Het doel van de trainingen is de passie van de jongeren voor het voetbal te stimuleren en ervoor te zorgen dat ze plezier hebben tijdens het leren.

Er zijn trainingsprogramma's voor alle niveaus.

De jongeren vormen groepen van 15 tot 20 deelnemers en worden in eerste instantie verdeeld op basis van leeftijd, en daarna ook op basis van voetbalniveau. Elke groep staat onder leiding van een trainer.

De trainers

De trainers op dit kamp zijn professionals met ruime ervaring die behoren tot de Real Madrid Foundation. Ze reizen vanuit Spanje naar het Verenigd Koninkrijk om de tactieken en technieken van voetbal te onderwijzen net zoals ze doen met andere categorieën van Real Madrid, waaronder het jeugdteam.

De club

Real Madrid is door de FIFA beschreven als de beste ploeg van de 20e eeuw, en schept opwinding over de hele wereld. Het is een team van kampioenen gevormd door een aantal van de beste voetbalsterren ter wereld. Zozeer zelfs, dat het in zijn meer dan 110 jarige geschiedenis nog nooit naar beneden is gegleden naar de tweede divisie.

Spelers zoals Alfredo Di Stefano (die later erevoorzitter van de club werd) hebben voor dit team gespeeld, evenals Zidane en 5 van de Spaanse spelers die het WK in Zuid-Amerika in 2010 wonnen.

Real Madrid FC is veel meer dan de 32 League titels of haar 9 Europese Cups - het is een filosofie, een gevoel gedeeld door de duizenden 'merengues' over de hele wereld.

 1. Persoonlijk Nederlands contact
 2. Ervaring in de sector
 3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!