Details kamp
Training:
15 uur / week
Taallessen:
Geen Engels
Vereiste leeftijd:
9-17 jaar
Locatie hoofdkantoor:
Madrid
Dichtstbijzijnde vliegveld:
Barajas (MAD)

Op dit kamp verblijven de deelnemers in universiteitsresidenties, aangezien daar tijdens de zomer geen studenten aanwezig zullen zijn.

De trainingen worden uitgevoerd in eersteklas faciliteiten. De locatie van de residenties en trainingen varieert afhankelijk van het gekozen programma.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Accommodatie kamp Real Madrid Foundation Campus Experience met Talen

Details hoofdkantoor Madrid
 • Talen gesproken door begeleiders:
  Spanish, English, English, Spanish

  Accommodatie en faciliteiten van het 'standaard programma'

  De sportfaciliteiten van het Real Madrid Foundation in Valdebebas bestaan ​​uit een groot complex gelegen aan de rand van Madrid.

  Binnen wedijveren de leden van de club met elkaar, krijgen de lagere categorieën van de club hun training en traint tevens het Eerste team.

  De zogenaamde Ciudad Deportiva van de Real Madrid Foundation is het grootste voetbalcomplex dat is gebouwd door een particuliere organisatie in Spanje.

  De Ciudad Deportiva heeft vijf natuurlijke grasvelden en vijf kunstgrasvelden, waarvan één vernoemd is naar Alfredo Di Stefano. Verder bestaat het uit trainingsfaciliteiten, een medisch centrum, sportscholen, kleedkamers en een grote cafetaria.

  De accommodatie bevindt zich in de residentie Erasmo van de autonome universiteit van Madrid. De studenten zullen verblijven in tweepersoonskamers met badkamer en airconditioning. 

  Tevens beschikt de residentie over een TV en DVD ruimte, studiezaal, computerruimte, spellenruimte, sportschool, wasserette en nachtelijke surveillance. 

  De accommodatie is volpension, en bevat: ontbijt, lunch, avondeten, snacks en water voor tijdens de trainingen.

  Accommodatie en faciliteiten van het 'technisch programma'

  De Europea Universiteit van Madrid beschikt over uitstekende faciliteiten die zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor de deelnemers. De residentie beschikt over studiezalen, bibliotheek, relax-ruimtes en wifi.

  Wat betreft de sportfaciliteiten zijn de installaties van Villaviciosa de Odón zeer ruim en van hoge kwaliteit, en bestaan onder andere uit:

  • 1 voetbalveld voor 11-11 spelers (kunstgras)
  • 1 voetbalveld voor 11-11 spelers (natuurlijk)
  • 4 voetbalvelden voor 7-7 spelers (kunstgras)
  • 1 fitnessruimte
  • Kleedkamers en opbergplekken
  • Gemeentelijk sportmedisch kabinet

  Begeleiders

  Studenten die deelnemen aan de voetbalkampen staan onder toezicht van de begeleiders die aan elke groep worden toegewezen. De begeleiders verblijven in dezelfde accommodatie en staan tevens onder toezicht van de directeur van elk kamp. Ouders kunnen al hun vragen kwijt bij hun contactpersoon. Bovendien worden de verblijfsruimten afgesloten en zullen 24 uur per dag beveiligd worden. Tijdens de trainingen vallen de jongens en meisjes onder het toezicht van de coaches en assistenten van de Real Madrid Foundation.

  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
  Heb je nog vragen?
  Wij kunnen ze beantwoorden!