Wij bieden veel meer dan alleen sportprogramma's. Ons gehele team werkt er dagelijks aan om uw leven gemakkelijker te maken en om de ervaring van het zoeken en boeken van het beste programma snel, eenvoudig en volledig bevredigend te maken. Ontdek alles wat wij u kunnen bieden:

1

Bespaar tijd

De beste sportprogramma’s van de wereld op één website

Wij bieden een breed scala aan kampen in de winter en de zomer, alsmede specifieke programma’s en programma’s van verschillende lengtes, van slechts één week tot een heel jaar aan een professionele academie. Ons brede aanbod van diensten stelt u in staat om de kampen en andere programma’s te vergelijken zonder de website te verlaten, wat u tijd zal besparen en uw zoektocht zal vergemakkelijken. Daarnaast weet ons team van adviseurs precies wat elk kamp biedt en kan u helpen bij het kiezen van het programma dat het beste past bij uw behoeften.

Lees meer over de diensten die wij aanbieden:

 • Het beste en grootste aanbod
 • Gemakkelijk vergelijken tussen programma’s
 • Programma’s voor alle niveaus en behoeften
 • Kampen met talen (Engels, Spaans of Frans) over de hele wereld.
 • Kampen met alleen sport bij de beste academies of clubs van de wereld.
 • Toernooien of een tour van toernooien door Spanje en Europa voor teams.
 • Langetermijn cursussen aan professionele academies (kwartaal, half jaar of een heel jaar) in Spanje, Engeland of de Verenigde Staten.
 • Trainingsprogramma’s voor teams
 • Cursussen om professionele coach te worden.
 • Zoeken en inhuren van professionele coaches voor teams.

2

Hulp bij het kiezen

De beste hulpmiddelen om de juiste keuze te maken.
Deskundig en eerlijk advies

Wij helpen u bij het vergelijken van de kenmerken van elk kamp, zodat u het kamp kiest dat het beste past bij uw persoonlijke of professionele behoeften.

Onze klantenservice zal u helpen bij alles wat u nodig heeft om de beste beslissing te kunnen nemen. Wij begrijpen dat het kiezen van een sportprogramma een moeilijke taak is en het niet altijd gemakkelijk is te begrijpen waarom er zoveel prijsverschil tussen academies en kampen is of welke toegevoegde waarde elk kamp biedt. Daarom zullen wij u graag helpen bij het oplossen van uw twijfels, zodat u op elk moment weet wat u koopt, hoe het proces werkt en welke diensten elk programma biedt.

 • Deskundig en eerlijk advies
 • Hulpgidsen
 • App om kampen te vergelijken
Hulpgidsen

Als u liever zelf zoekt, hebben wij een serie gidsen met belangrijke informatie voor u, zodat u weet welke dingen u moet evalueren voordat u uw zoektocht begint, hoe u het beste kamp voor uw kind kunt vinden, welke positieve dingen deze kampen kunnen bijdragen buiten sport om en hoe het boekingsproces van een kamp werkt.

App om kampen te vergelijken

Wij beschikken over een app om de verschillende kampen die we op onze website aanbieden te vergelijken. Door onze vergelijkingsapp kunt u in één oogopslag de verschillen zien tussen de diensten die elk programma biedt en u helpen bij het maken van een definitieve beslissing.

In onze sectie Hulp bij het kiezen van een kamp kunt u meer informatie vinden en als u wilt, beginnen met het gebruiken van de app.

3

Veiligheid

Wij zijn uw beste ondersteuning bij eventuele problemen met het kamp

Als alles goed gaat, waarderen we misschien goede service misschien niet, maar op het moment dat er een probleem ontstaat, merkt u het verschil van het hebben van een bedrijf dat u steunt en betrokken is. behandelt alsof u de enige klant bent en niet zomaar een nummer. Onze klantenservice is er om u te steunen en om u te laten voelen alsof u onze belangrijkste klant bent.

Wij hebben meer macht dan één enkele klant: de organisaties luisteren naar ons en nemen ons serieus.

Wij werken al jaren met de belangrijkste organisatoren van sportprogramma’s over de hele wereld en wij sturen hen elk jaar duizenden klanten. We hebben een goede relatie opgebouwd en zowel wij als de organisaties willen dat alles goed verloopt. Hierdoor kunnen wij bij elk probleem of incident onze invloed gebruiken om deze zo snel mogelijk op te lossen.

4

Toegevoegde waarde

Wij zorgen voor elk detail, zodat uw de best mogelijke ervaring heeft gedurende het gehele proces

Onze ervaring in het aanbieden van sportprogramma’s heeft ons in staat gesteld kennis op te bouwen over waar onze klanten naar op zoek zijn in de programma’s die de organisaties niet bieden. Wij hebben dit gebruikt om een scala aan extra diensten te ontwikkelen om ons aanbod uit te breiden:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Andere kampen of taalcursussen voor de hele familie
Welke aanvullende diensten bieden wij?
Ziektekostenverzekering of reisverzekering

Deze verzekering dekt gevallen zoals verlies van bagage tijdens de reis of medische zorg. Zeer belangrijk, vooral als u naar het buitenland reist of geen eigen verzekering heeft om deze situaties te dekken. Voor meer informatie zie deze link: reisverzekering.

Onderbrekings- of annuleringsverzekering

Wij zijn ons ervan bewust dat het boeken van een plek op een sportprogramma grote uitgaven met zich meebrengt die, in veel gevallen, op voorhand moeten worden gedaan om u te verzekeren van een plek. Daarom bieden wij onze klanten een annuleringsverzekering die onvoorziene omstandigheden dekt die zich kunnen voordoen vanaf het moment dat u boekt tot de laatste dag van het programma. Op deze manier heeft u recht op een totale of gedeeltelijke terugbetaling van de prijs als iets gebeurt waardoor uw kind niet meer kan deelnemen, zoals een blessure, ziekte of andere omstandigheden die worden gedekt door de polis. Voor meer informatie zie deze link: annuleringsverzekering.

Activiteiten voor ouders

Wij hebben een breed scala aan diensten die wij ouders of familieleden die hun kinderen naar een zomerkamp begeleiden kunnen bieden. Wij kunnen u helpen de activiteiten te ontdekken in de stad waar u naartoe reist, zodat u het meeste uit uw vrije tijd kunt halen en een plezierige ervaring zult hebben.

Wij kunnen u verschillende activiteiten aanbieden, zoals een taalcursus, een tour om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken, een spa en vele andere activitetien. U kunt hier de activiteitengids raadplegen.

5

Ervaring

Wij bieden al meer dan 15 jaar wereldwijd kampen en taalcursussen aan. Onze uitgebreide ervaring heeft ons diepgaande kennis van de sector gegeven en dus bieden we onze klanten alleen het beste. Wij zijn erg kieskeurig over de kwaliteit van de diensten die we bieden en we nemen de meningen van onze klanten zeer serieus. Alleen zo kunnen we elk jaar verbeteren en aan uw verwachtingen voldoen, zodat uw kind een geweldige ervaring heeft.