Details kamp
Taallessen:
Geen Engels
Locatie hoofdkantoor:
Digby Stuart College, Universidad de Roehampton in Londres

Berlitz is de talenschool die verantwoordelijk is voor het onderwijs van de Engelse lessen op het Chelsea FC Foundation zomerkamp.

De taalschool beschikt over docenten met ervaring in het lesgeven van zowel volwassenen als kinderen en in het onderwijzen van intensieve taalprogramma's in een multiculturele omgeving.

 

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Het onderwijs van Berlitz wordt ondersteund door de British Council, de officiële organisatie die het lesgeven van de Engelse taal over de hele wereld leidt, en door English UK, de vereniging voor het Engelse onderwijs in het Verenigd Koninkrijk.

De Engelse lessen

De Engelse lessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. De jongeren zullen in totaal 15 uur Engelse les per week krijgen, waarin zij activiteiten uitvoeren die hun deelname bevorderen en hun communicatieve vaardigheden verbeteren.

De Engelse lesmethoden zijn interactief en leuk, en leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Het programma is speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren, met voetbal en hun sociale leefomgeving als referentiepunt. Het gaat om de eigen methode van Berlitz, ontwikkeld voor een voetbalcontext. Het omvat een verscheidenheid van leerstrategieën, waaronder rollenspellen en teamwork.

De groepen zullen nooit uit meer dan 15 leerlingen per klas bestaan.

De lessen vinden plaats in de faciliteiten van Kingston University, naast de studentenresidentie.

De docenten

De lessen worden gegeven door docenten die gekwalificeerd zijn om Engelse les aan kinderen en jongeren te geven en zij zullen verantwoordelijk zijn voor het op de juiste wijze groeperen van de leerlingen.

Van elke student wordt bij aankomst op het kamp hun Engelse niveau beoordeeld, om ze in een groep met een voor hen geschikt niveau en tempo te kunnen plaatsen.

  1. Persoonlijk Nederlands contact
  2. Ervaring in de sector
  3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!