Details kamp
Taallessen:
Geen Engels
Locatie hoofdkantoor:
Digby Stuart College, Universidad de Roehampton in Londres
Campus Chelsea FC Logo

Op het Chelsea FC kamp kan uw kind trainen als een echte professional en alle technieken en tactieken van het voetbal leren, samen met kampgenootjes van vele verschillende nationaliteiten in een inspirerende omgeving.

Geïnteresseerd?

Download informatie over dit kamp en lees het op elk moment. Heeft u al besloten? Reserveer nu!

Voetbaltraining

De training wordt begeleid door de trainers van het voetbalkamp Chelsea FC Foundation in de faciliteiten van het desbetreffende kamp.

Trainingsplan

Er zijn vijf programma's waaruit gekozen kan worden. Dit zijn de voornaamste kenmerken van de programma’s:

 1. Voetbal + Engels programma: bestaande uit 12 uur training per week in combinatie met 15 uur  Engelse les per week, zodat de jongeren zoel tijdens het voetballen als het leren van de taal plezier kunnen maken.
 2. Voetbal programma: dit programma bevat geen Engelse lessen en biedt in ruil daarvoor trainingsuren, namelijk 20 uur per week.
 3. Technisch voetbal programma + Engels: deze trainingsprogramma is bedoeld voor kinderen die zijn aangesloten bij een lokale club en die een geavanceerd trainingsprogramma wensen. Net als het standaard programma, bevat het 12 uur training per week en 15 uur Engelse les.
 4. Technisch voetbal programma: dit progamma bevat geen Engelse lessen en bestaat uit 20 uur technische training per week. Het is noodzakelijk om te worden aangenomen om hieraan te kunnen deelnemen, gezien het feit dat het is gericht op kinderen met een gevorderd niveau.
 5. Keepers programmaals uw kind graag 'tussen de palen' wil staan, en tussen de 12 and 18 years, kan hij of zij een progamma kiezen speciaal voor keepers  en alle geheimen en technieken leren om een niet te passeren barrière in het doel te worden.
  • Met Engels: het Engelse progamma bestaat uit 12 uur training per week en 15 uur Engelse les.
  • Zonder Engels: omvat 20 uur training per week.

De keepers zullen enige tijd onderling trainen om specifieke technieken te oefenen, en gedurende de rest van de dag zullen ze met de rest van de spelers spelen.

* Er is een minimum van 4 kinderen nodig om dit programma te laten plaatsvinden en het brengt een meerprijs van €140 met zich mee. In het trainingsprogramma voor keepers, zijn de groepen zijn erg klein gezien het feit dat deze training specifiek is. Elke groep bestaat uit ten minste 4 en maximaal 6 kinderen

De keepers zullen enige tijd onderling trainen om specifieke technieken te oefenen, en gedurende de rest van de dag zullen ze met de rest van de spelers spelen.

Trainers

De training die plaatsvindt op het kamp wordt geleid door trainers van de Chelsea FC Foundation die regelmatig samenwerken met jeugdacademies van de club in de faciliteiten van het kamp, gevestigd in Cobham, Surrey.

De trainers en assistenten zijn door de UEFA geaccrediteerd en gekwalificeerd om te werken als trainer en hebben allemaal een ruime ervaring als voetbaltrainers van kinderen en jongeren van alle leeftijden in een multiculturele leeromgeving.

De Club

Chelsea FC is in 1905 opgericht door de gebroeders Mears, twee ondernemers uit Londen en eigenaars van het Stamford Bridge stadion. De club is tijdens zijn bestaan door verschillende stadia gegaan, maar is momenteel één van de beste teams in de Premier League en ze concurreren ook in internationale competities, zoals de Champions en Europa League. Ook heeft de club één van de grootste aanhang ter wereld.

 1. Persoonlijk Nederlands contact
 2. Ervaring in de sector
 3. Makkelijke betalingsopties
Heb je nog vragen?
Wij kunnen ze beantwoorden!